В Україні коронавірус підтвердили ще у 11 чоловік

Найбільша кількість хворих за останню добу — в Київській області.

Коронавірус виявили у жителів Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Тернопільської, Чернівецької, Черкаської областей та міста Київ. 

Станом на 10:00 24 березня в Україні лабораторно підтвердили 84 випадки коронавірусу. За добу COVID-19 виявили у 11 осіб. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я України.

За останню добу коронавірус зареєстрували у десяти жителів Київської області та одного — Тернопільської.

Всього в Україні налічується 84 випадки коронавірусу: у двох жителів Дніпропетровської області, одного Донецької, двох — Житомирської (один летальний), п'яти Івано-Франківської (один летальний), 15 жителів Київської області, двох —Львівської, двох — Тернопільської, 25 —Чернівецької (один летальний), одного  — Черкаської та у 29-ти жителів Києва.

З початку 2020 року до Центру громадського здоров'я України, який проводить дослідження на виявлення коронавірусу, надійшло 756 повідомлень про підозру на COVID-19.

Відзначимо, станом на сьогоднішній день в світі налічується 381 761 підтверджених діагнозів коронавірусу, померло 16 558 осіб, видужали — 102 429 осіб. Найбільша смертність через новий китайський вірус зареєстрована в Італії (6 077 померлих), Китаї (3 277) та Іспанії (2 311).

Як писав KHARKIV Today, в списку регіонів, де виявили коронавірус, більше немає Харківської області. Її виключили зі списку 22 березня. Ймовірно, це пов'язано з тим, що хвора коронавірусом дружина заступника голови Харківської облради Володимира Скоробагача Вікторія знаходиться в Києві. Незважаючи на те, що Вікторія Скоробагач живе в Харкові, із-за кордону вона повернулася до столиці.