В Ізюмському лісгоспі — новий директор

Цю посаду обійняв Олександр Лисенко.

Олександр Лисенко перейшов працювати з Куп'янського лісгоспу до Ізюмського.

Державне агентство лісових ресурсів України призначило Олександра Лисенка тимчасово виконуючим обов'язки директора Ізюмського лісгоспу. Про це повідомили на сайті Ізюмського лісгоспу.

"Олександр Григорович зарекомендував себе висококваліфікованим фахівцем, володіє високим професійним рівнем з питань ведення лісового господарства та охорони і захисту лісу", — сказано в повідомленні.

У декларації Лисенка як кандидата на посаду тимчасово виконуючого обов'язки директора Ізюмського лісгоспу зазначено основним його місцем роботи Куп'янський лісгосп. За рік роботи там він отримав 126 917 гривень.

На двох з дружиною у нього є Lexus GX470 2007 року випуску, придбаний в 2017 році, вартість його не вказана. Сім'я володіє квартирою, гаражем і трьома земельними ділянками в Борівському районі. Готівки або коштів на банківських рахунках Лисенко декларувати не став.

Відзначимо, до кінця липня тимчасово виконував обов'язки директора Ізюмського лісгоспу Анатолій Тільний.

Як писав KHARKIV Today, в лісгоспах Харківської області незаконно вирубують дерева. Про "чорного" лісника Віктора Сису відомо навіть президенту. У Гутянському лісгоспі, де Сиса до лютого виконував обов'язки директора, нещодавно знову виявили незаконну вирубку. Двоє жителів Краснокутського району вирубали дерев на 1,5 мільйона гривень.