В ім'я тварин. Музиканти з різних міст об'єдналися

Гроші від продажу календаря планують направити на підтримку бездомних тварин.

До проєкту на підтримку бездомних тварин, зокрема, приєдналися і харківські виконавці — група МАХА і солістка групи KAZKA Олександра Зарицька.

Соціальний фотопроєкт #takeapetua стартував в 2015 році. В цьому році в проєкті взяли участь MONATIK, DOROFEEVA, NK, Alekseev, KAZKA, Ірина Білик, харківська група МАХА і багато інших. Зйомки соціального календаря пройшли спільно з вихованцями Гостомельського притулку для тварин (Київська область).

"Ми розуміємо, який зараз складний час для кожного, і як важко сьогодні в зв'язку з пандемією думати не тільки про своє здоров'я і збереження бізнесу, але і допомагати тим, хто без нас не може. І ми своїм прикладом хочемо сказати, що допомога — це не складно, а навіть іноді приємно. І від неї залежить чиєсь життя", — розповіла солістка групи МАХА Марина Остапенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківський письменник став "жителем Олімпу"

Календар побачить світ у грудні за підтримки видавництва Саміт-Книга. Всі гроші від продажу календаря будуть спрямовані на підтримку бездомних тварин. У Харкові його можна буде купити з 25 грудня в просторі Колаборація (вул. Гіршмана, 17-Б), в Києві — в книжковому магазині "Сяйво" (вул. Велика Васильківська, 6) і "Буква" (вул. Богдана Хмельницького, 3-Б).