"Укрзалізниця" зняла обмеження на продаж квитків в столичних поїздах

Тепер квитки продають на всі місця, а не на 50% місць, як було раніше.

У столичні поїзди тепер продають квитки на всі місця, але якщо поїзд прямує в регіон, де карантин не послаблювали, заповнювати будуть половину місць.

"Укрзалізниця" відновила продаж квитків на 100% місць в поїздах далекого прямування, які прямують з Києва і назад. Це стосується і транзитних поїздів через Київ, — повідомили в АТ "Укрзалізниця".

"Відновлення повноцінного продажу квитків стало можливим завдяки угоді Київської державної адміністрації, — пояснили в компанії. — У випадку здійснення перевезення в регіон, в якому не застосовується послаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення в межах 50% кількості місць".

Раніше квитки на всі місця почали продавати на потяги: №7 / 8 Харків — Одеса (з 2 червня), №81 / 82 Харків — Новоолексіївка та №53 / 54 Дніпро — Одеса (з 17 червня), №91 / 92 Одеса — Костянтинівка (з 29 червня).

Як писав KHARKIV Today,  з 3 липня з Харкова почали курсувати поїзди до моря

З 3 липня почав ходити поїзд №261 / 261 Харків — Бердянськ. Він курсує з Харкова через день по непарних числах до 5 вересня, а назад — по 6 вересня через день, теж по непарних числах. Поїзд №375 / 376 почав курсувати до Херсона з 5 липня.