Українським уболівальникам дозволили відвідувати міжнародні футбольні матчі

Футбольні фанати зможуть подивитися матчі нацзбірної України з Німеччиною та Іспанією.

Глядачі зможуть побувати на іграх "Ліги націй", "Ліги чемпіонів" і "Ліги Європи".

1 жовтня виконавчий комітет Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) прийняв рішення скасувати заборону для уболівальників на відвідування міжнародних матчів. Заповнювати дозволили 30% місць. Про це повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

"Матчі національної збірної України проти Німеччини та Іспанії на національному спортивному комплексі" Олімпійський ", як і інші матчі" Ліги націй ", зможуть відвідувати глядачі! Також з глядачами будуть проходити і поєдинки" Ліги чемпіонів "і" Ліги Європи ", — зазначив Павелко . — Дозволяється реалізація до 30% квитків від загальної кількості місць на стадіоні. Надзвичайно важливе рішення УЄФА, яке повертає всім нам неймовірні футбольні емоції і можливість підтримати нашу збірну і наші клуби в єврокубках ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Металіста 1925" — новий генеральний директор

Президент Української асоціації футболу нагадав, що півроку розробляв разом з Міністерством охорони здоров'я медичний протокол для повернення футбольних уболівальників на трибуни. В середині літа фанати футболу змогли повернутися на матчі плей-офф Української прем'єр-ліги. Тепер черга дійшла до міжнародних матчів.

Нагадаємо, 26 серпня національна збірна України з футболу прибула до Харкова для підготовки до "Ліги націй". 3 вересня в стартовому матчі "Ліги націй" українська збірна з футболу виграла у збірної Швейцарії з рахунком 2: 1.