У Зеленського до цього часу не обрали стратегію на місцеві вибори

В Офісі президента все ще обирають підхід до місцевих виборів.

В Офісі президента все ще обирають підхід до місцевих виборів і думають, як вирішити "дві великі проблеми" — хаос в регіональній політиці і відсутність кадрового резерву.

В Офісі президента і партії "Слуга народу" не визначилися зі стратегією місцевих виборів, які пройдуть 25 жовтня 2020 року. Суперечки точаться як про формування штабів, так і в цілому про підхід до виборів, — повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерела в "Слузі народу".

"З другої половини квітня в Офісі президента загострилися дискусії з приводу підготовки до місцевих виборів восени. Ці дискусії точаться навколо формування штабів і їх підходу до виборів. Судячи з розмов з нашими джерелами в "Слузі народу", в партії до цього часу немає чіткої єдиної стратегії", — сказано в повідомленні.

В Офісі розглядають попередню кампанію в стилі "зробимо їх разом", проте, за словами одного з колишніх членів команди Зеленського, місцеву кампанію можна будувати аналогічно парламентській.

"Це окремий вид виборів, де людям плювати на бренди. У мене враження, що в ОПУ це не до кінця розуміють", — зазначив колишній член Зе! Команди. — На місцевих виборах люди голосують за тих, кого вони бачать поруч, тих, яких можна "помацати руками". Ця кампанія не робиться по телевізору або в Інтернеті — ніжками треба працювати".

Також наголошується, що в Офісі виділяють сьогодні дві великі проблеми — хаос в регіональній політиці і відсутність кадрового резерву.

Як писав KHARKIV Today, в "Слузі народу" виключили ймовірність перенесення виборів через нібито неможливість їх проведення або брак коштів і поставили крапку в даті їх проведення. Місцеві вибори пройдуть в Україні 25 жовтня.