У Валківському районі одужали всі пацієнти з коронавірусом

Зараз нових випадків коронавірусу в Валківському районі немає.

Зараз нових випадків коронавірусу в Валківському районі немає.

Станом на 2 червня в Валківському районі зареєстровано одужання всіх пацієнтів з коронавірусом. Сьогодні результати трьох тестів виявилися негативними ще в однієї жінки - мешканки Валок. Про це повідомив KHARKIV Today головний спеціаліст відділу документообігу РДА Лариса Осман.

"За оперативною інформацією, виписали сьогодні її, вона одужала. Всі три тести - негативні. Це - жінка з Валок. Всього було тільки два вогнища - Високопілля та Валки. На сьогодні нових діагнозів немає, поки все стабільно, все контрольовано", - сказала Лариса Осман.

Всього в Валківському районі налічувалося 35 підтверджених діагнозів коронавірусу. З них 26 - у жителів Валок, 9 - Високопілля. Двоє людей померли після ускладнень від коронавірусу. Отже,  на сьогодні в районі - 33 одужали.

Розбивку за віком серед хворих в Валківській РДА не дають, відзначаючи, що таку статистику веде Центр первинної медико-санітарної допомоги. В районі продовжують виконувати протиепідемічні заходи.

"Протиепідемічні заходи продовжують діяти. Крім маскового режиму, ті установи, які відкриваються, всі виконують рекомендації, викладені в постановах. Всі з антисептиками та іншими засобами боротьби, по дистанції все зберігається", - пояснила Лариса Осман.

Як писав KHARKIV Today, 15 квітня в Харківській області зафіксували першу смерть від коронавірусу. 71-річна жінка померла в Валківської районній лікарні, коронавірус підтвердили після смерті. Незадовго до госпіталізації вона продавала свічки в церкві. Крім того, 20 квітня в Високопіллі зафіксували другу смерть від коронавірусу. 70-річна жінка контактувала з п'ятьма людьми, серед яких - син і сусіди. Напередодні вона робила уколи п'ятьом людям, зокрема і священнику.