У "Нафтогазі" визначилися з вартістю газу для споживачів у березні

Ціна буде відрізнятися в залежності від умови договорів.

Споживачам, які користуються тарифом "Місячний", кубометр газу в березні обійдеться в 6 гривень 86 копійок з ПДВ.

Згідно з постановою уряду, на період дії карантину, але не довше ніж до 31 березня, ціна на газ не може перевищувати 6 гривень 99 копійок за кубометр. Клієнти "Нафтогазу" будуть платити за "блакитне паливо" ще менше.

У березні ціна для побутових споживачів в рамках тарифного плану "Місячний" складе 6 гривень 86 копійок за кубометр з ПДВ, без вартості доставки. Для клієнтів, які оформили тарифний план "Річний" в минулому році, вартість кубометра газу не зміниться і складе 4 гривні 73 копійки, 5 гривень 24 копійки і 6 гривень 45 копійок, згідно з умовами договорів. Про це повідомили в "Нафтогазі".

"Продовжуємо підтримувати конкурентні засади відкритого ринку газу і пропонувати своїм клієнтам стабільність та кращі умови. Клієнти газопостачальної компанії "Нафтогаз" у березні отримуватимуть газ за нижчою ціною, ніж рекомендована урядом гранична вартість. Наша компанія як постачальник "останньої надії "(ПОН) також забезпечує газом побутових клієнтів, які раптово втратили постачальника, щоб ці споживачі не залишалися без газу, поки не виконають перехід до нової газопостачальної компанії. Ціна на газ для клієнтів ПОН в березні — 6 гривень 99 копійок за кубометр газу з ПДВ, без вартості доставки", — уточнили вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Харківської області в лютому отримають меншу субсидію

Як писав KHARKIV Today, в лютому ціна "блакитного палива" для клієнтів "Нафтогазу" також була нижче граничної

Нагадаємо, в кінці січня у "Нафтогазу" було 12,5 тисячі клієнтів в Харківській області, кожен четвертий з них харків'янин. У "Харківгаз Збуті" купували паливо 970 тисяч сімей.