У модульному містечку Харкова — перший випадок коронавірусу

Жителям модульного містечка рекомендували мінімізувати контакти з людьми і не залишати територію.

На самоізоляції в модульному містечку знаходиться сім'я з чотирьох чоловік, але позитивний тест на COVID-19 тільки у матері.

У харківському модульному містечку, де живуть внутрішньо переміщені особи (пр. Льва Ландау, 27Г), вже понад тиждень триває карантин через коронавірус. Про це KHARKIV Today повідомив керівник містечка Артур Стаценко.

"Чоловік років 55 і дружина — років 35-37. У дружини підтверджений діагноз, у чоловіка — під питанням. Перший тест у нього не вдався. Зараз взяли повторний тест у нього і у дружини, чекаємо результатів", — зазначив він .

За словами Стаценка, в перший день у чоловіка була підвищена температура, але в подальшому ніяких симптомів ні у нього, ні у його дружини не спостерігалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'я Бабкіних перемогла коронавірус

У пари є двоє дітей, але у них симптомів не виявили. При цьому вся сім'я продовжує перебувати на самоізоляції в своєму блоці.

Іншим жителям містечка повідомили про те, що є випадки коронавірусу і рекомендували не залишати містечко, а також мінімізувати контакти з людьми.

"Ну а далі — вже особиста справа кожного. Наше завдання — всіх попередити, що бажано зайвий раз містечко не залишати, тому що ми на карантині. А далі люди вже самі приймають рішення", — зазначив Стаценко.

KHARKIV Today раніше писав про те, що  за добу в Харківській області померли п'ятеро людей з COVID-19.