У міськраді Харкова анонсували "чергову фальсифікацію на виборах"

У міській раді заявили, що політичні опоненти будуть піднімати питання про справжність підпису Геннадія Кернеса.

У мерії розповіли, що міський голова до виборів готувався заздалегідь і власноруч ставив підписи на документах для ТВК.

Сьогодні, 13 жовтня, в міській раді Харкова повідомили, що мають інформацію про "чергову фальсифікацію на виборах". Зробить це "одна маловідома і мало популярна в Харкові" політична сила. Про це повідомив директор департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко.

За інформацією міськради, політичні опоненти будуть піднімати питання про справжність підпису міського голови на документах, які подавалися до територіальної виборчої комісії. Сидоренко запевняє, підпис на документах належить саме Геннадію Кернесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харківській міськраді не згодні з висновками Кучера про стан Кернеса

"Кернес заздалегідь готувався до виборів і підписи — справжні. Це не факсиміле", — заявив Юрій Сидоренко.

Нагадаємо, Харківський міський голова Геннадій Кернес знаходиться на лікарняному з 9 вересня. 15 вересня в Харківській міськраді підтвердили, що Геннадій Кернес хворий коронавірусом.Його госпіталізували до Харківської міської клінічної багатопрофільної лікарні №17. Увечері, 16 вересня, Геннадія Кернеса транспортували до берлінської клініки "Шаріте".  23 вересня, в передостанній день подачі заяв кандидатів на місцеві вибори, пройшла міська партійна конференція ПП "Блок Кернеса — Успішний Харків", в ході якої озвучили ім'я єдиного кандидата на посаду міського голови Харкова. "За"  Геннадія Кернеса однопартійці проголосували одноголосно.