У Харкові знайшли мертвою зниклу жінку

Харків'янку шукали майже два місяці.

Шостий день волонтери, рятувальники і поліцейські шукають зниклу Ганну Скиртенко, вони прочісували ліс і виявили тіло жінки, яку шукали з початку липня.

Вранці, 19 серпня, тіло 52-річної жінки виявили в лісопосадці біля проспекту Перемоги. Ознак насильницької смерті не було. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

За фактом зникнення харків'янки 10 липня відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Поліцейські проводять експертизу, встановлюють причини і обставини смерті.

У той же час пошуки Ганни Скиртенко, яка пішла з дому 16 серпня, продовжуються.

"Знайшли Оксану Коломієць, під час прочісування лісу співробітники ДСНС натрапили на тіло. Максимально прочесали всю Олексіївку і ліс як волонтери, так і співробітники ДСНС, поліції. Деякі маленькі групки зараз ходять, оглядають ліс, але масовий пошук не організується, можливо, в вихідні буде", — розповів KHARKIV Today один з адміністраторів пошукової групи "Мілена" Сергій Осман.

На вигляд зниклій Ганні Скиртенко 46 років, вона дуже худорлява. Жінка нещодавно лежала в лікарні і фізично виснажена, повідомила її племінниця. Ганна Скиртенко була одягнена в чорні штани, бузково-фіолетову водолазку, в'язану жилетку, у неї був маленький світлий рюкзак з кошенятами.

При наявності будь-якої інформації про жінку просять зателефонувати за номером: 0687770112 (пошукова група "Мілена") або 102.