У Харкові закривається відома мережа міні-маркетів

У цьому місяці закриються ще десять міні-маркетів.

Рішення про повне закриття міні-маркетів прийняли після аудиту всіх напрямків бізнесу Digma Business Group в кінці 2020 року.

У Харкові закривається мережа продуктових супермаркетів Digma Food Market. Решта десять припинять роботу в січні. Про це повідомили в пресслужбі "Дігми".

"Рішення про закриття мережі прийнято на основі аналізу всіх напрямків бізнесу, оскільки ми робимо активні дії по зміцненню і зміні структури групи компаній. Відмова від мережі супермаркетів дозволить нам сконцентруватися на тому, в чому ми найбільш сильні і в чому вбачаємо перспективи", — пояснив директор з маркетингу та розвитку бізнесу Digma Business Group Сергій Кисляков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На місці круглого ринку відкрили супермаркет

Закупівлю товарів знижували протягом декількох місяців, зараз їх припинять, а залишки розпродадуть. Співробітникам мережі "Дігма" пообіцяли роботу в інших компаніях групи або сприяння в подальшому працевлаштуванні, партнерам і постачальникам — виконати всі умови контрактів.

Відзначимо, Digma Business Group — група компаній, які включають виробниче
підприємство GreenStep (великий виробник синтепону в Україні), мережа тютюнових кіосків і продуктових павільйонів "АТТІКА", молочний завод "Фабрика сиру", продуктову мережу Buffet. У групі компаній працюють 1600 співробітників.