У Харкові водій під наркотиками врізався в трамвай

ДТП сталася в районі "Південної залізниці".

Патрульні виявили, що водій автомобіля був під дією наркотиків. Огляд проходити він відмовився.

15 січня о 11:00 патрульні отримали повідомлення про аварію на вулиці Євгена Котляра, 8/10. Поліцейські з'ясували, що Opel Astra виїхав на трамвайні колії і врізався в трамвай. Про це повідомили в пресслужбі Патрульної поліції.

"За попередньою інформацією, водій Opel Astra порушив п. П. 11.9 і 12.1 Правил дорожнього руху України, виїхав на трамвайні колії зустрічного напрямку і здійснив зіткнення. Під час оформлення ДТП патрульні виявили у водія Opel ознаки наркотичного сп'яніння", — пояснили в пресслужбі.

 

Однак проходити огляд на стан наркотичного сп'яніння чоловік відмовився. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик. На водія склали адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння) і ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що викликало пошкодження транспортних засобів або іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали направлять до суду.

Як писав KHARKIV Today, у Харкові на перехресті проспекту Тракторобудівників і вулиці  Краснодарської зіткнулись трамвай і автомобіль DAF. В результаті аварії постраждала 64-річна жінка-водійка трамвая.