У Харкові поховають курсанта і трьох членів екіпажу Ан-26

Всіх загиблих президент посмертно нагородив медалями "За військову службу Україні".

Двох льотчиків поховають на кладовищі №18, ще одного льотчика і курсанта — на інших цвинтарях.

6 жовтня на площі Свободи попрощалися з 25 загиблими в авіакатастрофі Ан-26. Їх поховають в різних регіонах країни. У найвіддаленіші області тіла доставлять на літаках Військово-повітряних сил України.

Штурмана Олексія Остапенка і старшого бортового механіка Олега Широчука поховають на Алеї слави кладовища №18 (Безлюдівка). Другого штурмана Дмитра Добрелю поховають на кладовищі №8 (Лиса гора), курсанта Артема Дудлу — на кладовищі №17 (Окружна дорога).

У 28-річного капітана Олексія Остапенка з Чугуєва залишилася маленька дочка Ліза, в цьому році вона пішла до другого класу. Сім'я жила в Чугуєві, але після того як батько загинув, Ліза з мамою переїхали до Харкова. 

40-річний прапорщик Олег Широчук народився у Волинській області, з дружиною і сином він жив в Харкові.

28-річний капітан Дмитро Добреля родом з Харкова, служив другим штурманом в Чугуєві.

21-річний курсант Артем Дудла закінчив Харківський університет у 2020 році.

Нагадаємо, увечері, 25 вересня, військово-транспортний борт Ан-26Ш упав, а потімм загорівся неподалік  Чугуєва. На борту знаходились 27 чоловік, вижити вдалось тільки одному — В'ячеславу Золочевському. На місці загинули 25 людей, ще один — Віталій Вільховий помер у лікарні. Для ідентифікації тіл призначали судово-медичні експертизи, які закінчили проводити 2 жовтня.