У Харкові почали продавати житло для молоді та любителів активного відпочинку

Українська компанія "Строй Сіті Девелопмент" оголосила про початок продажу квартир в Urban City.

Новий житловий комплекс Urban City з'явиться на пр. Московському, 118, і буде складатися з шести будинків по 8-9 поверхів з одно- і двокімнатними смарт-квартирами, реалізуючи концепцію "місто в місті".

"Urban City — унікальний для Харкова проєкт, перший житловий комплекс, який орієнтований на людей, що ведуть активний спосіб життя, — розповіла директор з маркетингу компанії " Строй Сіті Девелопмент" Тетяна Тону. — До того ж наш житловий комплекс відрізняє досить низька вартість квадратних метрів при високій якості, а використані при будівництві сучасні інженерні системи дозволять економити і згодом: комунальні платежі приємно здивують мешканців".

За словами Тетяни Тону, біля кожного будинку будуть розташовані дитячі та воркаут-майданчики, а також зелені зони відпочинку.

В "Urban City" ми використовуємо принципи Velofriendly. Власна закрита територія житлового комплексу буде максимально задіяна для спортивних активностей дорослих і дітей: тут розташуються велосипедні і бігові доріжки, рампа для скейтів та самокатів, закрите поле для гри в баскетбол і футбол. У квартирах ми робимо акцент на раціональне планування і функціональність", — зазначає Тетяна Тону.

Відзначимо, девелоперська група компаній "Строй Сіті" на українському ринку з 2010 року. Здійснює свою діяльність в Харкові і Києві. За роки існування компанія здала в експлуатацію десятки об'єктів різних категорій. Найвідомішим з них є IT-park Manufactura в Харкові.

Більш детальну інформацію про "Urban City" можна отримати у відділі продажів "Строй Сіті Девелопмент" за номером телефону: +38(067)-57-44-369.