У Харкові побили співробітника метрополітену

Інцидент стався 2 липня в вагоні підземки.

Поліція поки не встановила особу нападника.

У четвер, 2 липня, невідомий побив співробітника КП "Харківський метрополітен". Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області.

"До поліцейського відділу поліції в метрополітені звернувся працівник метрополітену. Він повідомив, що під час виконання службових обов'язків у вагоні електропоїзда невідомий завдав йому тілесні ушкодження", — йдеться в повідомленні.

Під час інциденту співробітник КП перебував в спецодязі працівника підземки.

Судячи з відео, опублікованому в соцмережах, двоє співробітників метрополітену попросили чоловіка і його супутницю, які їхали у вагоні метро, ​​надіти медичні маски. Це викликало у чоловіка агресію і він накинувся на людей в помаранчевих жилетках. Після бійки супутниця чоловіка крикнула: "вони не мають права вказувати, що нам робити".

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до 1 року.

Правоохоронці встановлюють особу зловмисника.

KHARKIV Today раніше писав про те, що через рік вручили підозру патрульному, який побив людину в харківському ресторані.