У Харкові підтвердили коронавірус у кореспондента одного з телеканалів

"Музей виборчого трешу", який знаходиться в будівлі харківської філії "Суспільного", де працював хворий, теж закрили на карантин.

Частина команди харківської філії "Суспільного" тимчасово пішла на дистанційну роботу.

У кореспондентки "Суспільного" підтвердили коронавірус, вона знаходиться на самоізоляції з 13 серпня. З 18 серпня на самоізоляцію пішли всі члени команди, які з нею контактували. До 25 серпня харківська філія змінила режим роботи. Про це повідомили на сайті "Суспільного". 

"Крім цього, симптоми, схожі на COVID-19, виявили у ще у однієї кореспондентки. Вона зробила ПЛР-тест і очікує результати. Щоб не допустити спалаху інфекції, було вирішено перевести на дистанційний режим команду новинарів філії та суспільно-політичного спрямування телеканалу і, отже , призупинити вихід інформаційних випусків на телеканалі UA: Харків і телепроєкту "Тема дня", — розповіли вони.

Команда "Суспільного" в Харкові обіцяє не припиняти інформувати про важливі події, що відбуваються в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус підтвердили у 204 жителів Харківської області

"Наша мережева аудиторія не помітить змін: Діджитал-відділ буде працювати з дому для сайту suspilne.media і сторінок філії в соцмережах. Колеги, що забезпечують теле- і радіотрансляцію, будуть чергуватися в змінах. У приміщенні філії зроблять дезінфекцію. Зараз стежимо за самопочуттям співробітників. Окремо шкода "Музею виборчого трешу", який ми тільки вчора відкрили. Його доведеться поставити на паузу, це прикро. Але після карантину він відкриється і ми будемо раді всім відвідувачам, переконавшись в їх безпеці, — розповіла продюсер харківської філії "Суспільного" Ганна Силаєва.