У Харкові коронавірус забрав життя 26-річної жінки

Діагноз хворій поставили ще за життя.

Жінка стала другою жертвою в нашому регіоні, чий вік — менше 30 років.

У Харківській обласній клінічній лікарні померла 26-річна жінка з діагнозом COVID-19. Про це KHARKIV Today в понеділок, 21 вересня, повідомила директор обласного лабораторного центру, головний санлікар області Любов Махота.

"Померла 10 вересня, у дівчини була важка форма цукрового діабету. Вона мешканка Донецької області, окупованих територій. Проживала в Харкові",— розповіла Махота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одному із судів Харкова підтвердили коронавірус у співробітника

За словами директора обласного лабцентру, діагноз COVID-19 їй було поставлено ще за життя. Коли саме у жінки зібрали біоматеріал для ковід-тесту і як довго робився аналіз — не повідомляється.

Це вже другий житель Харківської області, молодше 30 років, який не зміг побороти коронавірус. У травні помер 28-річний харків'янин, у якого також було супутнє захворювання, а саме — важка форма онкології.

KHARKIV Today раніше писав про те, що за минулу добу в Харківській області зафіксували одну смерть від коронавірусу, днем раніше — п'ять. Всього станом на ранок, 21 вересня, в нашому регіоні від коронавірусу помер 301 пацієнт.