У Харкові Daewoo під керуванням п'яного водія врізався в "швидку"

ДТП сталося рано вранці у вівторок.

Водій легкового автомобіля був за кермом у нетверезому стані.

11 серпня о 5:50 на перехресті проспекту Петра Григоренка та проїзду Стадіонного сталася дорожньо-транспортна пригода. Daewoo під керуванням 31-річного чоловіка врізався в карету швидкої допомоги, — повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області.

В результаті аварії постраждав водій Daewoo, його госпіталізували до лікарні. У машині "швидкої" перебували троє людей, ніхто з них не постраждав.

"Бригада їхала на виклик на Стадіонний до чоловіка, пацієнта там не було. В "швидкій" ніхто не постраждав. Водій Lanos — отримав забої,був п'яний. У "швидкій" було троє людей. До чоловіка потім приїхала інша бригада. Водія обслуговувала ще одна бригада, іншої підстанції", — розповів KHARKIV Today директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

За його словами, в "швидкій" всі залишилися неушкоджені завдяки тому, що знаходилися попереду.

"Він же ззаду вдарив, тому що нашим буде. Вони попереду сиділи. Маленька машина "вдарилася в зад". Він гнав на швидкості, але з огляду на те, що вони не стояли, а їхали, я думаю, що це теж зіграло роль. Задні двері пом'яв і бампер", — пояснив Забашта.

Слідчі зареєстрували інформацію про ДТП в Єдиному обліку заяв і повідомлень Немишлянського відділу поліції. Вирішується питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як писав KHARKIV Today, "швидка" на смерть збила жінку в Харківському районі.

ДТП сталося 28 липня пізно ввечері в районі будинку №1 по вулиці Соборній в селі Циркуни (Харківський район). Автомобіль "швидкої" Renault наїхав на 43-річну жінку-пішохода, коли та перебігала дорогу в недозволеному місці. Від отриманих травм вона померла.