У Харкові чоловік зґвалтував хлопчика

45-річний чоловік зґвалтував 14-річного хлопчика.

Чоловік зґвалтував хлопчика в своєму будинку.

6 лютого о 14.30 в Основ'янське відділення поліції надійшло повідомлення про вчинення сексуального насильства по відношенню до 14-річного. Поліцейські встановили, що 45-річний чоловік у власному будинку зґвалтував неповнолітнього, —  повідомили у відділі комунікації поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За изнасилование школьницы педофилу грозит 15 лет тюрьмы

Правоохоронці затримали зловмисника і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування неповнолітнього) КК України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

Як писав KHARKIV Today, ґвалтівника у Харкові засудили на 13 років

16 січня 2020 року ґвалтівника засудили до 13 років позбавлення волі. Слідчі встановили, що вітчим систематично розбещував дівчинку і вів з нею розмови на сексуальні теми, погрожував пістолетом і ґвалтував неприродним способом.

Крім того, він погрожував ножем 73-річній матері співмешканки, заклеїв жінці скотчем рот, зв'язав руки і зґвалтував. Співмешканка намагалася звільнити матір, але зловмисник зв'язав їй також руки і ноги. Також чоловік жорстоко розправився з двома кішками, які жили в будинку.