У Харківській області звільнили ще одного голову РДА

Президент звільнив Олену Петренко. Вона працювала в РДА шість місяців.

Олена Петренко подала заяву про звільнення.

Президент України Володимир Зеленський звільнив Олену Петренко з посади голови Зачепилівської районної державної адміністрації в Харківській області. Відповідне розпорядження №451 / 2020 рп опубліковано на сайті президента 1 вересня.

"Звільнити Петренко Олену Олександрівну з посади голови Зачепилівської районної державної адміністрації Харківської області згідно з поданою нею заявою", — сказано в розпорядженні.

Відзначимо, Олену Петренко призначив  головою Зачепилівської РДА Володимир Зеленський 28 лютого 2020 року. До призначення вона працювала начальником відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської РДА.

Раніше в своєму Facebook Петренко написала про звільнення і доклала текст заяви Зеленському. У ній сказано, що вона звільняється "в зв'язку з категоричною незгодою в кадровій політиці, яка проводиться штабом "Слуги народу" в Зачепилівському районі". У пості Петренко заявила про рішення йти на місцеві вибори разом з ексголовою ХОДА Юлією Світличною.

Як писав KHARKIV Today, сьогодні, 1 вересня, Володимир Зеленський звільнив голову Валківської РДА Юрія Аксьонова. Причина та ж — подання заяви про звільнення.