У Харківській області з аукціону продадуть їдальню

Обидва об'єкти площею понад 180 квадратних метрів.

Фонд держмайна приймає заявки на участь в аукціоні.

23 листопада хочуть пустити з молотка частину нежитлового приміщення та їдальню недалеко від села Курилівка (Куп'янський район). Дані опубліковані на сайті Фонду держмайна.

Перший лот — нежитлове приміщення на другому поверсі виробничої будівлі площею 185,3 квадратних метра. Стіни там з цегли, перекриття — залізобетонні, дах покритий руберойдом. Є електропостачання, опалення, водопровід, а каналізації потрібен ремонт або заміна.

"Об'єкт не експлуатується, знаходиться в незадовільному стані. Розташований у виробничій зоні за межами населеного пункту", — уточнили у Фонді держмайна.

Стартова ціна за приміщення — 18 тисяч 465 гривень. Минулого місяця об'єкт не продали, тоді за нього просили в два рази більше.

Другий лот — їдальня з обладнанням. Там цегляні стіни і перекриття із залізобетонних плит, покрівля — руберойд. Площа об'єкта становить 181,4 квадратних метра. Їдальня знаходиться в занедбаному стані: частково немає приладів системи опалення та електропостачання, на зовнішніх стінах сліди замочування, відшарувалася штукатурка, частково зруйнована стеля, на стінах тріщини, на віконних і дверних прорізах сліди ураження гниллю, частково зруйновані сходи. У їдальні є застаріле обладнання: дві холодильних шафи, електросковорідки, електрична плита, електронагрівач, холодильник "Апшерон". Тривалий час цим ніхто не користувався, приміщення не опалювалося, обладнання частково пошкоджене, його стан поганий. Об'єкт розташований за межами населеного пункту, в промисловій зоні, на огородженій території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Харковом продали державний спиртзавод

За їдальню просять 11 тисяч 630 гривень. Минулого місяця аукціон не відбувся, тоді його ціна була вдвічі більшою.

Нагадаємо, "Харківобленерго" хочуть виставити на продаж у 2021 році.