У Харківській області рецидивіст намагався зґвалтувати школярку

Чоловік через тиждень після звільнення з колонії напав на дитину.

Він вдарив дівчинку по голові пляшкою, повалив на землю і намагався зґвалтувати, але дитині вдалося вирватися.

27 січня близько 12:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що у Вовчанському районі невідомий напав на 13-річну дівчинку, коли та поверталася додому зі школи, і спробував її  зґвалтувати. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Школярка вирвалася з рук чоловіка і побігла за допомогою до вчительки, та викликала поліцію і медиків.

"Дівчинка почала вириватися і кликати на допомогу. Злякавшись, зловмисник швидко піднявся і пішов у бік лісу. Школярка побігла до навчального закладу, вчителька викликала поліцію і медиків", — пояснили в поліції.

Поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 38-річний раніше судимий за сексуальне насильство, розбій і викрадення людини житель Вовчанська. 21 січня він звільнився з харківської виправної колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові розшукають чоловіка, який побив і зґвалтував 22-річну дівчину

Чоловікові вручили підозру за ч. 3 ст. 15 і ч. 4 ст. 152 (замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Як писав KHARKIV Today, житель Харкова зґвалтував 15-річну дочку сусідки. 18 листопада 33-річна жінка повідомила, що в будинку на вулиці Академіка Павлова чоловік зґвалтував її 15-річну дочку. Зловмисник переховувався кілька днів, його знайшли 23 листопада в селищі Великий Бурлук.