У Харківській області педофіл розбещував неповнолітніх хлопчиків

До поліції звернулася мати 15-річного підлітка.

Чоловік знайомився з неповнолітніми в соцмережах під виглядом їх однолітка.

Співробітники поліції Харківської області викрили чоловіка, який розбещував неповнолітніх хлопчиків в Харківській області. Про це повідомляє прес-служба управління.

Поліцейські Красноградського відділу поліції встановили, що чоловік скоїв злочини сексуального характеру, як мінімум, щодо двох неповнолітніх. Зараз поліцейські встановлюють інших ймовірних жертв кривдника.

4 серпня до правоохоронців звернулася мати 15-річного хлопця. За її словами, чоловік розбещував її дитину. У той же день з'ясувалося, що жертв було двоє.

Правоохоронці встановили, що чоловік протягом майже 10 років знайомився з жертвами в соцмережах — реєструвався під виглядом молодого хлопця і знайомився з юними користувачами. Через якийсь час він заводив з ними розмови на сексуальні теми, а потім домовлявся про зустріч неподалік від будинку і в своїй машині розбещував.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 1, 2 ст. 156 КК України (розбещення неповнолітніх). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Зараз вирішується питання про обрання педофілу запобіжного заходу.

KHARKIV Today раніше писав про те, що  житель Балаклії проведе шість років за ґратами за спокушання дівчинки.