У Харківській області контрабандисти зробили лазівку на кордоні і переправляли ветпрепарати

Коли прикордонники намагалися затримати контрабандистів, вони зникли в різні сторони від кордону.

Ліки для тварин з Росії принесли до кордону з Україною, їх повинні були забрати на авто.

Вночі 27 жовтня прикордонники не дали контрабандистам перемістити через кордон ветеринарні препарати на суму 270 тисяч гривень. Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

Наряд виявив позашляховик Toyota, він рухався від населеного пункту Гур'єв Козачок і зупинився біля кордону України з Росією. До автомобіля зі сторони сусідньої держави наблизилися декілька чоловіків.

"Невідомі пошкодили інженерне загородження і за допомогою драбини-трансформера зробили лаз, крізь який перенесли на територію України п'ять ящиків. При спробі правоохоронців затримати контрабандистів,"носії" зникли на російську територію, а автомобіль — вглиб території України", — розповіли прикордонники.

Позашляховик шукають. Правопорушники залишили на кордоні драбину і п'ять ящиків, в них були 300 флаконів "АСД фракція 2" (імуностимулюючий препарат), 310 упаковок "Ронколейкіна" (імуностимулюючий препарат), і тисячу доз протичумної сироватки "Гіскан-5". Ветеринарні препарати передали представникам фіскальної служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гоптівці затримали злодія, який повинен був стати педагогом