У Харківській міськраді не згодні з висновками Кучера про стан Кернеса

Олексій Кучер раніше заявив, що Геннадій Кернес знаходиться в поганому стані.

У міськраді чекають швидкого повернення Геннадія Кернеса і кажуть, що його стан "гіршим не став".

Харківська міська рада не розуміє, на яких підставах голова Харківської обласної державної адміністрації та кандидат в мери Харкова Олексій Кучер заявив про погане самопочуття чинного Харківського міського голови Геннадія Кернеса і неможливість його швидкого приїзду до Харкова. Про це повідомив директор департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко.

"Щодо слів кандидата в мери Харкова, який одночасно є головою ХОДА, що у нього є точна інформація про те, що стан Геннадія Кернеса поганий і він не повернеться до Харкова. Ми не розуміємо, чому даний кандидат робить такі висновки. Жодна людина не може отримати таку інформацію з клініки "Шаріте", це поставить під сумнів клініку і вона понесе відповідальність. Напевно, тренуватися більше треба. Зараз стан ... з останнього, що ми говорили, гіршим не став. Ми чекаємо швидкого повернення", — сказав Сидоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучер розповів, що він думає про Кернеса

Відзначимо, напередодні Олексій Кучер в інтерв'ю Дмитру Гордону розповів про стан Геннадія Кернеса, якого 16 вересня відправили на лікування до німецької клініки "Шаріте". За його інформацією, Кернес знаходиться в поганому стані.

"За моїми даними, погано (прим. — почувається Геннадій Кернес). Але коректніше все ж мені буде не коментувати цю ситуацію", — зазначив Кучер.

На питання, чи повернеться Кернес до виборів в Харків, Кучер сказав: "Я висловлю свою думку — ні".