У харківській інфекційній лікарні коронавірусом хворіють шість лікарів

На роботу медики не ходять.

Хвороба у медиків протікає безсимптомно, на роботу вони не ходять.

У Харківській обласній клінічній інфекційній лікарні коронавірус лабораторно підтверджений у шести лікарів. Про це заявив директор департаменту охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації Вадим Іванніков.

"По інфекційній лікарні у мене зареєстровано шість випадків медперсоналу, які мають позитивний тест. Але не виявляють клініки. Шестеро людей, за даними директора, відсутні на робочих місцях. Решта —на місцях, за його інформацією", — сказав Іванніков.

Крім того, в Харківській міській лікарні №13 хворі 13 медиків, повідомила на прес-конференції Світлана Горбунова-Рубан. Сьогодні цю лікарню закрили на прийом хворих.

Як писал KHARKIV Today, станом на 14 травня в Харківській області лабораторно підтверджено 713 діагнозів коронавірусу. За добу виявлено 41 новий випадок 

За інформацією голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера, нові випадки виявлені у жителів Харкова, Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Золочівського, Дергачівського, Зміївського, Шевченківського і Великобурлуцького районів. Крім того, одна людина померла від ускладнень після коронавірусу — 82-річний харків'янин. У нього були серйозні супутні захворювання.