У ДТП в Харківській області загинула вагітна пасажирка автомобіля

Водій був п'яний і врізався у стовп.

Крім вагітної жінки, в машині знаходилися ще двоє пасажирів, вони не постраждали.

17 січня в селищі Коломак сталася аварія. О 17:00 нетверезий 34-річний харків'янин за кермом "ВАЗ 2107" виїхав за межі проїжджої частини і врізався в залізобетонний стовп. В результаті загинула 34-річна пасажирка авто. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

"Жінка, яка сиділа на задньому сидінні, отримала важкі травми і була доставлена ​​до Валківської районної лікарні, де згодом померла. У салоні автомобіля знаходилися ще двоє пасажирів — 23-річний чоловік і 28-річна жінка, жителі селища Коломак. Вони не постраждали", — пояснили копи.

У поліції відкрили за фактом ДТП кримінальне провадженняо за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту водієм) Кримінального кодексу України. Водія затримали за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому про підозру і обрання запобіжного заходу. Згідно санкції статті чоловікові загрожує до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортом на термін до трьох років або без такого.

Як писав KHARKIV Today, 14 січня в Харківській області легковик зіткнувся з вантажівкою, пасажирка авто вилетіла на проїжджу частину, де на неї наїхала інша фура. Постраждала ще одна пасажирка авто — вагітна жінка.