У ДТП біля "Барабашово" постраждали водій і пасажири "швидкої"

Лікарі оцінюють їх стан як задовільний.

В результаті ДТП постраждали водій "швидкої", фельдшер і санітар. Жінка, яку везли для госпіталізації, травм не отримала.

14 вересня о 1:00 патрульні отримали повідомлення про аварію по вулиці Тюрінскій біля будинку 148А за участю KIA і автомобіля "швидкої" Peugeot. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції.

За словами директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти, "швидка" не порушувала правил дорожнього руху, в неї врізався KIA.

"Бригада везла жінку з діагнозом "шлунково-кишкова кровотеча" для госпіталізації. У районі ринку "Барабашово" врізався автомобіль KIA. Їхали в крайньому правому ряду з мигалками. Все було добре, але ось врізався. В результаті фельдшер і санітар отримали забої м'яких тканин, водій — рвану рану коліна. Передали хвору іншій бригаді. Потім ще однією бригадою доставили до обласної лікарні для огляду своїх співробітників. Стан задовільний, на щастя. Все цілі, живі. А ось машина, безумовно, вимагає тривалого ремонту. Жінка не постраждала, вона лежала на ношах. Хлопці сиділи поруч з нею", — сказав KHARKIV Today Забашта.