У центрі Харкова демонтують ялинку


Роботи ведуться на площі Свободи.

На площі Свободи продовжує працювати ковзанка.

28 січня на площі Свободи почали демонтувати ялинку. Вранці краном зняли верхні яруси штучного новорічного дерева. Саме святкове містечко з кіосками і кулями розібрали ще в понеділок, 25 січня.

Відзначимо, ковзанка працюватиме до весни. Ціни в цьому році вищі за торішні, їх, а також час роботи ковзанки можна знайти тут.

Нагадаємо, встановлювати ялинку на площі Свободи почали 29 жовтня. Харків готувався до цієї події задовго — ще влітку оголосили тендер на святкове оформлення міста до новорічних та різдвяних свят. Його виграла харківська фірма "Насус Трейд".

Крім ялинки, вона встановлювала на площі Свободи навіс зі світлодіодною ілюмінацією, скульптури "Дід Мороз", "Сани Діда Мороза" і "Світлова ялинка".

Протестували головну ялинку у Харкові 26 листопада. Монтувати ярмаркове містечко почали 3 грудня. У дерев'яних будиночках-павільйонах харків'яни купували глінтвейн, наливки та новорічні сувеніри.

Відкрили  ялинку 19 грудня, однак вперше за багато років  — без офіційних осіб. Новорічний ярмарок почав працювати того ж дня. Будиночка Діда Мороза, який раніше ставили, цьогоріч не було через карантин.