У 23-річного харків'янина вилучили наркотиків на 4 мільйони гривень

Чоловік працював з інтернет-магазинами наркотиків півроку.

У хлопця знайшли 660 г психотропної речовини PVP і інші психоактивні речовини.

Співробітники поліції в п'ятницю, 4 вересня, затримали 23-річного харків'янина, який міг займатися збутом наркотичних речовин. Про це повідомляє ГУ НП в Харківській області.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові незаконно видали майже 600 рецептів на покупку наркотиків і психотропів

Правоохоронці встановили, що протягом останніх шести місяців чоловік співпрацював з інтернет-магазинами з продажу наркотичних та психотропних речовин, які він поширював через "закладки" по районах Харкова.

Під час особистого огляду у хлопця знайшли 600 г психотропної речовини PVP і 60 згортків вагою по 1 г. Під час обшуку квартири за місцем проживання чоловіка було виявлено близько 250 полімерних пакетів з різними психотропними та наркотичними речовинами.

Також співробітники поліції вилучили шість закладок, які хлопець заховав в денний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харьковских полицейских подозревают в продаже наркотиков и ограблении

Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зараз вирішується питання про обрання хлопцеві запобіжного заходу.

Правоохоронці намагаються встановити інших осіб, які мають відношення до діяльності інтернет-магазину.

KHARKIV Todaty раніше писав про те, що спортсмена з Харківської області заарештували на Кіпрі за вирощування наркотиків.