Світоліна залишила Australian Open на шляху до чвертьфіналу

Спортсменка з Харкова завершила виступ після четвертого кола.

Еліна Світоліна поступилася американці Джесіці Пегулі.

14 лютого тенісистка і почесна харків'янка Еліна Світоліна програла Джесіці Пегулі в 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії. Про це повідомили на порталі Великий теніс України.

Спортсменки провели на корті 1 годину і 55 хвилин. У вирішальному сеті американська тенісистка Джессіка Пегула лідирувала з брейком 4-1. Світоліна скоротила відставання до 3-4, проте далі втратила ще один гейм на своїй подачі. Пегула захистила подачу і виграла матч. Рахунок гри склав 4-6, 6-3, 3-6.

Нагадаємо, відкритий чемпіонат з тенісу проходить в австралійському місті Мельбурн з 8 по 22 лютого. Чинна чемпіонка — американська спортсменка Софія Кенін.

Перша ракетка України 26-річна Еліна Світоліна після четвертого кола завершила виступ на турнірі серії Grand Slam Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу, який проходить в Мельбурні.

Світоліна бере участь у Відкритому чемпіонаті Австралії дев'ятий раз. Кращий результат вона показала в 2018 і 2019 роках, коли грала в чвертьфіналі.

Як писав KHARKIV Today, перед змаганнями в Австралії Еліні Світоліній довелося провести 14 днів на карантині. Цей час вона провела в готелі міста Мельбурн. В її розпорядженні були дві кімнати з видом на місто, великим ліжком і велотренажером.