Стало відомо, як Зеленського захищають від коронавірусу

Усім співробітникам і відвідувачам Офісу Президента вимірюють температуру.

Всім відвідувачам будівлі на Банковій проведуть термометрію.

"Підрозділу Служби охорони Управління Державної охорони на період карантину впровадити скринінг температури працівників і відвідувачів Офісу Президента і Координаційного центру взаємодії з Кабінетом Міністрів України з метою недопущення розповсюдження інфекційних захворювань особами, які мають ознаки таких захворювань. Не допускати осіб, які відмовилися проходити термометрію, до приміщень Офісу і Координаційного центру ",— цитує розпорядження керівника Офісу президента Андрія Єрмака від 12 березня видання Українські Новини.

Людям із температурою вище 37 градусів УДО має рекомендувати звернутися до лікаря.

Державному управлінню справами доручили забезпечити цілодобовий протиепідемічний нагляд у приміщеннях Офісу Президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як у Харкові перевіритися на коронавірус

Нагадаємо, станом на ранок 23 березня в Україні налічується 73 випадки коронавірусу: у двох жителів Дніпропетровської області, одного — Донецької області, двох — Житомирської (один летальний), п'яти — Івано-Франківської (один летальний), в Києві COVID-19 виявили у 29 осіб, в Київській області — п'ятеро хворих, у Львівській — двоє, Тернопільській — один, Чернівецькій — 25 (один летальний) і Черкаській — один.

Відзначимо, в світі налічується вже 339 259 інфікованих коронавірусом, одужали 98 834 особи, померли — 14 706. Найбільша кількість смертей — в Італії (5 476 осіб), в Китаї померли від коронавірусу 3 153 людини. На третьому місці за кількістю хворих — США (35 206 осіб), далі йде Іспанія із 28 768 хворими, Німеччина — 24 873 і Іран — 21 638.