Стало відомо, чому в центрі Харкова стріляли в жінку

Жінка виходила з банку, коли на неї напали.

Попередньо слідство встановило, що причиною стрілянини стала спроба пограбування. Жінка зняла в банку чотири тисячі доларів.

Сьогодні, 25 вересня, чоловік з жінкою вийшли з "Укрсиббанку" і сіли в машину, де їх чекав зловмисник. Погрожуючи пістолетом, він зажадав віддати гроші, проте отримав відмову. Після цього вистрілив в жінку, — повідомив KHARKIV Today поліцейський на місці події.

"На задньому сидінні був зловмисник. Він приставив до плеча жінки травматичний пістолет і попросив віддати гроші. Гроші віддані не були, і зловмисник вистрілив жінці в плече. Після того чоловік з жінкою покинули автомобіль, а зловмисник поїхав. Жінку госпіталізували, чоловік спілкувався з копами, де зараз — невідомо", — сказав поліцейський.

Нагадаємо, сьогодні, 25 вересня, о 13:05 по вулиці Мінській невідомий вистрілив в жінку. Попередньо повідомлялося, що зловмисник намагався викрасти її BMW X5. Постраждалу з рваною раною руки доправили до четвертої "швидко допомоги". У "швидкій" припустили, що зловмисник стріляв із травматичної зброї, оскільки жінка отримала незначну травму.

Зараз жінка на операції.

Пізніше BMW постраждалої знайшли. Для цього в місті вводили операцію "Сирена". Зловмисник залишив автомобіль недалеко від місця злочину. Інформацію зареєстрували в Єдиному обліку Шевченківського відділення поліції. Вирішується питання про кваліфікацію події у відповідність з Кримінальним кодексом України.

У соцмережах повідомляють, що зловмисник пересувається пішки. Це — чоловік кремезної статури в білій майці і синіх джинсах.