Співробітник "Харківських тепломереж" загинув в окропі на насосній станції

Харківська міськрада пообіцяла взяти на себе організацію похорону чоловіка.

Про прорив гарячої води 71-річний чоловік повідомив о 04:30 ранку, потім він не виходив на зв'язок.

У четвер, 2 липня, на насосній станції КП "Харківські теплові мережі" в центрі Харкова стався порив труби гарячої води, в результаті чого загинув 71-річний співробітник підприємства. Про це KHARKIV Today повідомив директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

"Так, підтверджую, є такий випадок. Це нещасний випадок. Ми організацію похорону беремо повністю на себе", — повідомив він.

Про смерть чоловіка в поліцію повідомили о 6:19. За словами прес-секретаря прокуратури Харківської області Дмитра Чубенка, о 4:30 ранку співробітник "ХТМ" встиг повідомити про порив керівництву. Після цього він на зв'язок не виходив.

Воду з насосної станції відкачали, тіло чоловіка дістали і направили на судмедекспертизу для встановлення причини смерті.

"Інформація внесена в ЄРДР за ч. 2 ст. 272 ​​КК (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). На даний момент проводяться першочергові слідчі дії. Також співробітники правоохоронних органів вилучать і ознайомляться на ХТМ з документацією по техніці безпеки", — написав Чубенко.