Соратниці Шарія в Харкові подарували сумку за півмільйона гривень

Наталія Гордієнко та її колишній чоловік Володимир Кацуба —головні фінансисти партії Шарія в Харківській області.

Наталія Гордієнко з запізненням отримала подарунок на день народження від молодшого сина Олександра Кацуби — саме в день виборів, коли стало відомо, що "Партія Шарія" може зайти до Харківської міськради.

25 жовтня колекція сумок Наталії Гордієнко поповнилася ще одним модним аксесуаром — білосніжною сумкою Hermes Kelly за 458 тисяч гривень. Це подарунок молодшого сина Наталії Гордієнко, Олександра Кацуби і його сім'ї.

День народження у Гордієнко був 11 жовтня, але подарунок вона отримала через два тижні. Трапецієподібні сумки відомого бренду з телячої шкіри доводиться чекати з моменту замовлення від шести до дев'яти місяців.

"Подарунок від меншого сина", — підписала фото вона.

Схожу білосніжну Hermes Kelly можна знайти в інтернеті за 13 тисяч 677 євро або 458 тисяч гривень. Їх роблять вручну за 48 годин, є дві варіації сумки і вісім розмірів.

 

Щаслива власниця брендового аксесуара зазначила, що вибирала подарунок молодша невістка. У Тетяни Гузенко теж є сумки цього бренду.

У день народження Наталії Гордієнко сімейне фото викладав її молодший син —Олександр Кацуба, так він привітав матір з днем народження.

Відзначимо, це не перший "недешевий" аксесуар в гардеробі Наталії Гордієнко. На фото вона позувала з класичною сумкою-конвертом з телячої шкіри від Chanel, ременем цього бренду, є в її колекції і ремінь Hermes.

Нагадаємо, "Партія Шарія" брала участь у виборах до Харківської міської та обласної рад. За результатами екзит-пола, проведеного студією Савіка Шустера і телеканалу "Україна 24", ця партія проходить до міськради, її підтримали 6,41% виборців. У списках партії Шарія було 35 кандидатів до Харківської міськради і 71 — до обласної ради. Наталії Гордієнко серед них не було. Вона хотіла стати нардепом в 2019 році, йшла до Верховної Ради за списком "Партії Шарія" під №14.

Як писав KHARKIV Today, гроші "Партії Шарія" надходять від дев'яти фірм, пов'язаних з династією Кацубів. Штаб партії в Харкові знаходиться на вулиці Суздальські ряди, 9. За цією адресою зареєстровано кілька фірм, засновники яких перераховують гроші партії. Раніше бенефіціаром цих фірм вважалася Наталія Гордієнко.