Смертельна ДТП в Харкові: водіїв затримали, алкоголю в крові не знайшли

Аварія сталася на проспекті Гагаріна. Поліцейські затримали водіїв двох автомобілів.

В результаті аварії загинула 50-річна жінка. Затриманим загрожує до восьми років в'язниці.

45-річного водія Mazda і 29-річного водія КІА Optima, які стали учасниками смертельної аварії на проспекті Гагаріна 16 січня, затримали і вручили їм підозру. Алкоголю в крові не знайшли. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

"Чоловіки пройшли огляд. Алкоголю в їх крові не виявлено", — сказано в повідомленні.

Водіям вручили підозру за ч .2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Нагадаємо, аварія сталася 16 січня, о 11:00 в Слобідському районі Харкова. Mazda під керуванням 45-річного жителя Харківської області рухалася по вулиці Південнопроектній (з боку вулиці Південної в напрямку проспекту Гагаріна).

В цей час в неї в'їхала КІА Optima, яка рухалася на червоний сигнал світлофора по проспекту Гагаріна. Нею керував 29-річний харків'янин. Від удару КІА відкинуло на острівець безпеки, де в цей час стояла 50-річна жінка. Вона загинула на місці.