Служба автодоріг в Харківській області витратила мільйон гривень на джип для бездоріжжя

Замовнику привезуть Skoda Kodiaq Ambition.

Джип буде обладнаний підігрівом сидінь. Також в машині можна користуватися технологією Smart Link + для Apple і відображати інформацію з мобільного пристрою.

28 грудня Служба автомобільних доріг у Харківській області уклала договір на покупку Skoda Kodiaq Ambition за 998 тисяч гривень з дочірнім підприємством "Автотрейдинг-Харків". Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на відповідний тендер.

"В автосалонах Skoda Kodiaq Ambition 2.0 TSI / 132 KW 7DSG 4х4 з додатковим пакетом Ambition + можна придбати за 922 тисячі гривень", — зазначили в "Наших грошах".

В аукціоні брали участь дві фірми. Крім "Автотрейдинг-Харків", це — Автомобільний дім "Соллі-плюс". Перша запропонувала автомобіль за 998 тисяч гривень, друга — за 998 500 тисяч гривень (саме стільки замовник і планував витратити на джип). Пропозиція першої виявилася вигіднішою, фірми не торгувалися під час аукціону.

Згідно з документацією, Служба автомобільних доріг хоче отримати джип білого кольору або металік, вагою 1650 кілограмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парк Горького купить автомобіль за 1,3 мільйона гривень

У ньому будуть фронтальні подушки безпеки водія і переднього пасажира, бічні подушки безпеки, пакет "Погані дороги" (захист двигуна, захист від каменів), вісім динаміків, двозонна система кондиціонування, підігрів сидінь, інформаційна навігаційна система AMUNDSEN, переднє сидіння з більш високим положенням для подорожей, технологія Smart Link + (бездротова для Apple).

Рік випуску Skoda Kodiaq Ambition — 2020 й. Гарантію просять не менше 4 років або 90 тисяч кілометрів пробігу.

Як писав KHARKIV Today, в Харківській області селищна рада купила легковий автомобіль за 400 тисяч гривень. Селищна рада Малої Данилівки Дергачівського району витратила 400 080 гривень на купівлю легкового автомобіля Renault Logan. Це автомобіль білого кольору, з механічною коробкою передач і кондиціонером.