Слідчий прокуратури хоче очолити райадміністрацію в Харківській області

Співробітник прокуратури в Харківській області подав декларацію в якості кандидата на посаду голови Дворічанської РДА.

Юрій Струков живе і працює в Харкові, але має бажання очолити Дворічанську районну державну адміністрацію.

Старший слідчий прокуратури Харківської області Юрій Струков хоче стати головою Дворічанської райдержадміністрації. Відповідну декларацію в якості кандидата на цю посаду Струков опублікував 10 лютого.

Згідно з декларацією, в 2019 році в прокуратурі Струков заробив 434 510 гривень (36 209 гривень на місяць). Ще 105 000 він отримав на утримання пасинка і падчерки. Кошти він зберігає лише готівкою —150 000 гривень.

У Струкова є дружина Алла, дочка Вероніка, пасинок Ігор і падчерка Анастасія. Дружина Струкова працює в Харківському національному медичному університеті.

Сім'я володіє квартирою в Харкові площею 56,5 квадратних метра, вартість її не вказана. Дружина Струкова користується автомобілем Toyota Camry 2014 року випуску, який вона придбала в минулому році за 380 000 гривень. Струков вніс до декларації автомобіль родички Toyota Prado 2008 року випуску, однак вартість не вказав.

Як писав KHARKIV Today, чиновник з команди Порошенка і адвокат з біткоінами хочуть очолити райадміністрації Харківської області.