Син легендарного воротаря став наймолодшим гравцем нового "Металу"

17-річний Олексій Горяїнов грає на позиції півзахисника в ФК "Метал".

Молодший син колишнього воротаря футбольного клубу "Металіст" Олександра Горяїнова Олексій Горяїнов виступає за НЕЩОДАВНО створений футбольний клуб, який грає у Другій лізі.

17-річний Олексій Горяїнов — наймолодший гравець ФК "Метал". Вперше грати за команду півзахисник вийшов 29 серпня. Тоді харківський футбольний клуб програв команді Першої ліги "ВПК-Агро" з Дніпропетровської області з рахунком 1: 3.

Наступного разу син Олександра Горяїнова вийде на поле 6 вересня. Тоді ФК "Метал" зіграє з ФК "Дніпро" (Черкаси) в чемпіонаті другої ліги (група В).

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФК "Метал" взяли до Другої ліги, домашні матчі клуб буде проводити на стадіоні "Нова Баварія"

До цього Олексій Горяїнов грав за "Олімпік-УФК" (Харків).

Батько півзахисника Олександр Горяїнов, зокрема, виступав за "Металіст" (1993-1995, 1997-2003, 2005/06 - 2006/07). Він викликався до національної збірноїу України і в 90-і роки, але ігровий дебют відбувся на "рідному" стадіоні ОСК "Металіст" 25 травня 2010 року в товариському матчі проти збірної Литви. У тридцять чотири роки він став найстаршим дебютантом за всю історію української збірної. Олександр Горяїнов відстояв у матчі "на нуль" (фінальний рахунок був 4: 0). Викликався до розташування збірної України під час проведення матчів ЄВРО-2012, які проходили в Україні і Польщі. У грудні 2018 року легендарний страж воріт став головним тренером "Металіст 1925", через півроку його звільнили

ФК "Метал" пов'язують з людьми Олександра Ярославського: селекцією в клубі займається колишній спортивний директор ФК "Металіст" Євген Красніков.