Син голови Первомайської РДА хоче продавати рекламу в харківському метро

Артур Партала хоче стати заступником директора КП "Підземне місто".

Кандидат на посаду заступника директора "Підземного міста" живе в Харкові, зберігає два мільйони гривень. Однак де він працює — не відомо.

Син голови Первомайської районної державної адміністрації Артур Партала хоче стати заступником директора комунального підприємства "Підземне місто". Відповідну декларацію в якості кандидата на цю посаду Партала опублікував на сайті Національного агентства по запобіганню корупції.

У декларації Партала вказувати місце своєї роботи не став. Відомо, що в минулому році він продав дві машини за 33500 і 2 400 000 гривень. Кандидат на посаду заступника директора "Підземного міста" зберігає 2 000 000 гривень готівкою. Живе він в квартирі в Харкові разом з родичкою. Житло придбано в 2010 році за 790 000 гривень. У сім'ї є ще одна квартира в Харкові.

Відзначимо, директор КП "Підземне місто" — Олександр Ганус, його заступник — Олександр Ткач. Судячи з фінансового звіту Ткача, річна зарплата заступника директора "Підземного міста" складає 168 812 гривень.

"Підземне місто" надає в оренду нерухоме та рухоме майно, яке знаходиться на його балансі, і є посередником в розміщенні реклами.