Сім'я загиблого в ДТП нацгвардійця шукає свідків аварії

У чоловіка залишилися дружина і дворічний син.

За словами вдови загиблого, справа застопорилася.

16 березня на трасі Київ-Харків-Довжанський недалеко від комплексу "Будиночок лісника" загинув 24-річний водій Audi після зіткнення з опорою моста.

Чоловік був військовослужбовцем однієї з частин Національної гвардії України. У нього залишилися дружина і дворічний син. Сім'я чоловіка просить свідків аварії зв'язатися з ними за телефоном  (099) 07-47-886, Анастасія).

"Справа застопорилася і не розслідується, нічого незрозуміло. Я знаю чоловіка, і знаю машину, і важко повірити, що він гальмував і врізався в опору. Немає ніякого розуміння, що там сталося, які там були нюанси, тому і шукаємо свідків, щоб розібратися", — розповіла KHARKIV Today вдова нацгвардійця.

KHARKIV Today писал об этой аварии. За попередньою інформацією, 16 березня о 7:00 старший лейтенант Нацгвардії прямував на Audi в бік Харкова, не впорався з керуванням і врізався в бетонну опору моста. Від отриманих травм він помер на місці.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура Харківського гарнізону військової прокуратури об'єднаних сил.