Шляховиків на Комунальному мосту зніс п'яний водій на мікроавтобусі

За попередньою інформацією, водій був п'яний.

Постраждалих відвезли до лікарні із забоями гомілки і таза.

14 вересня на Комунальному мосту мікроавтобус наїхав на робітників. Надзвичайна подія сталася о 10:10. Двоє людей госпіталізували до лікарні "швидкої допомоги", — повідомив KHARKIV Today директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

"Він притиснув їх до бордюру, пошкодження легкі. Це забої у двох робітників. У одного — гомілка, у іншого — таз. До "четвірки" відправили. За попередньою інформацією, водій, який їх придавив — п'яний, а там що поліція скаже", — сказав Забашта.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області, 33-річний водій Mercedes-Benz Vito дійсно знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Травми отримали 39-річний та 56-річний чоловіки.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як писав KHARKIV Today, в районі ринку "Барабашово" KIA врізався в "швидку"

ДТП сталося 14 вересня вночі. В результаті аварії постраждали водій "швидкої", фельдшер і санітар. Жінка, яку везли для госпіталізації, травм не отримала.