Секретар міськради Харкова освоює соціальні мережі

Перед сесією міської ради Ігор Терехов створив власний Telegram-канал.

Публікації Терехов робить російською мовою.

Сьогодні, 30 грудня, секретар Харківської міської ради Ігор Терехов створив свій Telegram-канал. Він його веде російською мовою. За чотири години канал встиг набрати майже 300 передплатників.

"Я — Ігор Терехов. Це мій телеграм-канал, де я буду ділитися актуальною інформацією з життя Харкова. Підписуйтесь, буде цікаво!", — написано в першій публікації, яка була оприлюднена о 10:21. Її вже встигли подивитися понад 500 користувачів.

Друга публікація на каналі з'явилася о 13:15 —  під час сесії міськради, яка проходить під головуванням Терехова. У пості мова йде про будівництво транспортної споруди мостового типу (віадука) на перетині вулиць Матюшенка і Шевченка в районі станції метро "Київська". Публікація доповнена візуалізацією нової споруди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харківській міськраді розкидали долари

До цього Ігор Терехов періодично публікував пости на своїй особистій сторінці в Facebook. Останнє повідомлення на сторінці датується 17 грудня. У ньому він повідомляє про смерть мера Харкова. Терехов називає Кернеса своїм другом і обіцяє "продовжувати справу Геннадія Адольфовича".

Нагадаємо, 24 грудня, наступного дня після похорону, в соціальних мережах колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса з'явилося відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Увічнити Кернеса. Вирішили, що хочуть, але без конкретики

"Це відео — остання публікація на сторінці Геннадія Кернеса ... З цього дня — сторінки кращого мера Харкова в соцмережах стають меморіальними. На них завжди можна буде зайти і подивитися, що хвилювало цю велику людину, чим він хотів поділитися з харків'янами, про що він думав", — повідомлялося в публікації.