Ще у одного харків'янина — підозра на коронавірус

Отже, в області налічується 12 підозр на COVID-19.

Харків'янин знаходиться на самоізоляції.

Станом на 2 квітня в Харкові виявили одну нову підозру на коронавірус. За словами харків'янина, за межі Харківської області він не виїжджав і з людьми з підозрою на коронавірус або тими, хто виїжджав за кордон, не контактував. Зараз він знаходиться на самоізоляції. Про це повідомили в Департаменті масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, станом на вечір 1 квітня в Харківській області налічувалося 11 підозр на коронавірус і один підтверджений випадок.

Як писав KHARKIV Today, 31 березня підозри на коронавірус  виявили у чотирьох жителів Харкова. Один з них — чоловік, який повернувся із Лондона, двоє людей з однієї родини — чоловік і дружина, вони недавно повернулися із Польщі, ще один чоловік контактував зі співробітником, який повернувся із Єгипту. Всі вони знаходяться в інфекційній лікарні.

Раніше, 30 березня, підозру на коронавірус було зафіксовано у двох жителів Харківської області, їх ще перевіряють. Це два члени однієї сім'ї, вони не були госпіталізовані, знаходяться на самоізоляції.

Відзначимо, 28 березня в Харкові був зафіксований перший хворий коронавірусом. Інформація про нього приховується. Відомо, що молодий чоловік нещодавно повернувся із Франції, знаходиться на самоізоляції. Як пізніше стало відомо, він контактував із 16-а лікарями.