Ремонт моста по проспекту Льва Ландау дорожчає: на шляхопровід виділили ще 14 мільйонів гривень

Роботи на мосту ведуться із 2017 року.

Остаточно завершити ремонт планують до кінця 2020 року.

Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міськради незабаром укладе два додаткових договори з ТОВ "Спеціалізована маханізована колона №23" на 14,4 мільйона гривень. Гроші виділять на капітальний ремонт моста на проспекті Льва Ландау. Відповідна інформація розміщена на сайті Прозоро.

Оскільки міст був розділений на дві окремі ділянки, договорів також було два — на капремонт шляхопроводу по проспекту Льва Ландау над вулицею Воровського і через залізничні колії Харків-Куп'янськ.

На сьогоднішній день, крім цих двох договорів, із 2017 року між Департаментом будівництва та дорожнього господарства і ТОВ "Спеціалізована механізована колона №23" було укладено 8 договорів на суму 200,1 мільйона гривень. Всі вони стосувалися капітального ремонту вищезгаданого шляхопроводу. Шість із них уклали у 2017 році.

Спочатку капітальний ремонт планували завершити до 31 грудня 2019 року, але терміни перенесли на рік.

KHARKIV Today раніше писав про те, що одного з керівників управління по будівництву, ремонту та реконструкції департаменту будівництва і дорожнього господарства Харківської міськради підозрюють у службовій недбалості під час ремонту моста по проспекту Льва Ландау. Він підписав акти прийому виконаних будівельних робіт з відомостями про оцинковані опори, які насправді були підробкою.