Поліція знайшла водія фури, який збив людину на смерть і зник

Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Через кілька годин після аварії автомобіль з водієм виявили на вулиці Диканівській (Основ'янський район). Чоловік заявив, що не помітив, як збив пенсіонерку.

Поліцейські знайшли водія, який вранці, 8 жовтня, збив на вулиці Конєва (Новобаварський район) 75-річну пенсіонерку та втік з місця аварії. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

"Правопорушник пояснив слідчим, що під час руху ніяких перешкод не помітив", — відзначили в поліції.

Слідчі порушили кримінальну провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від трьох до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого. Поліція встановлює особу загиблої та обставини аварії.

Нагадаємо, 8 жовтня о 9:00 по вулиці Конєва (Новобаварський район) сталася дорожньо-транспортна пригода.

Слідство встановило, що біла вантажівка, яка рухалася зі сторони вулиці Малогончарівської в напрямку Полтавського шляху, збила пенсіонерку, коли та переходила проїжджу частину справа наліво по напрямку до трамваю (трамвай в цей час зупинився для висадки та посадки пасажирів).

Від отриманих травм жінка померла на місці. У Харкові вводили план "Перехоплення", щоб знайти водія.