Поліція шукає свідків ДТП на проспекті Науки

Автомобіль зніс чотирьох пішоходів.

Іноземець на Volkswagen Passat наїхав на чотирьох пішоходів, які стояли на острівці безпеки. Його вже затримали і вручили підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Слідчі шукають свідків дорожньо-транспортної пригоди на проспекті Науки, в якій постраждали троє пішоходів, включаючи дитину. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Якщо ви стали свідками цієї аварії, повідомте за телефонами — (057) 715-71-60 та 705-96-91, або до слідчого відділу розслідування злочинів в сфері транспорту по вулиці Маяковського, 22 (старший лейтенант поліції Денис Дорошенко).

Іноземця вже затримали і вручили підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від трьох до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Нагадаємо, аварія на проспекті Науки сталася 7 листопада о 16:.10

22- річний водій Volkswagen (громадянин Ємену) наїхав на чотирьох пішоходів, які стояли на острівці безпеки. Трьох — 48-річного чоловіка, десятирічного хлопчика і жінку віком близько 50 років — госпіталізували до лікарні "швидкої допомоги".

Як повідомили в прес-службі Харківської обласної прокуратури, постраждалі отримали травми різного ступеня тяжкості, закриті переломи, закриті черепно-мозкові травми і забої.