Погода в Харкові: вночі будуть заморозки, а до кінця тижня помітно потеплішає

До п'ятниці вночі будуть морози, а із середи дні стануть теплішими.

Синоптики прогнозують середину березня без опадів, але з морозом.

У понеділок,16 березня, в місті і області буде мінлива хмарність без опадів. Стовпчики термометрів вночі опустяться до 3 — 8 ° морозу, вдень повітря прогріється до 2 — 7 ° тепла. Пориви північно-західного вітру сягатимуть 7 — 12 м / с.

У вівторок, 17 березня, небо затягне хмарами. Опадів в цей день синоптики не прогнозують. Температура повітря вночі опуститься до 2 — 7 ° морозу, а вдень підніметься до 4 — 9 ° тепла.

На середу, 18 березня, синоптики прогнозують мінливу хмарність. До середини тижня в місті і області помітно потеплішає. Вночі, як і раніше, буде мороз до -5 °, а ось вдень термометри покажуть вже 6 — 11 ° тепла. З півдня подує теплий вітер.

У четвер, 19 березня, можна сміливо вдягати весняне пальто. Вдень повітря прогріється до 9 — 14 ° тепла. Вночі можливі заморозки до -3 °.

Під кінець тижня навіть вночі істотно потеплішає. На п'ятницю, 20 березня, синоптики прогнозують мінліву хмарність. Опадів цього дня не буде. Температура повітря вночі складе 2—7 ° тепла, а вдень стовпчики термометрів коливатимуться від 9 до 14 ° тепла.