Підприємці вийшли на захист ринку "Барабашово"

У четвер вночі на ТЦ "Барабашово" зневірені підприємці звели барикади, щоб завадити будівництву дороги через ринок.

У четвер вночі на ТЦ "Барабашово" зневірені підприємці звели барикади, щоб завадити будівництву дороги через ринок.

Напередодні з власних джерел їм стало відомо про те, що Харківська міськрада дала розпорядження про початок знесення торгового центру. Щоб перешкодити цьому, підприємці встановили протитанкові їжаки, натягнули між ними ланцюги і почали палити шини.

"Людей довели до відчаю. Чиновники почали роздавати розпорядження про знесення частини магазинів. При цьому розпорядження не вручають особисто, а просто вішають на магазини. Ніхто не розуміє, це справжній документ чи фільчина грамота. Ходять незрозумілі люди, залякують підприємців: мовляв, будемо зносити магазини. А у людей там товар, куплений на останні гроші ",— розповів прес-секретар ТЦ "Барабашово" Сергій Зайцев.

Нагадаємо, напередодні підприємці заявили, що в черговий раз зіткнулися з брехнею з боку Геннадія Кернеса, який публічно обіцяв до старту будівництва дороги виконати всі необхідні юридичні процедури, а також спорудити павільйони для підприємців, куди вони могли б переміститися. Однак нічого зроблено не було.

Крім того, підприємці звинуватили Кернеса у використанні ситуації з дорогою в особистій війні проти народного депутата Олександра Фельдмана, який нещодавно повідомив про намір балотуватися в мери міста восени 2020 року.